Trek Domane SL 7 (2021)

De Domane SL 7 is een zeer sportieve endurance racefiets met een elektronisch Ultegra Di2 schakelsysteem
Promo
5999

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor & achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, bevestigingspunten voor spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL carbon.

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 3V, OCLV Carbon, Tubeless Ready, 25 mm velgbreedte

Banden

Bontrager R2 Hard-Case Lite, 60 tpi, 700 x 32c

Versnellingen

Shimano Ultegra DI2, 2x11-speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem

Gewicht

8,85 kg

Kleuren

Dark Aquatic/Trek Black
Matte Charcoal/Trek Black
Een 500 Series OCLV Carbon frame met een stabiele Endurance-geometrie en soepele IsoSpeed voor en achter, krachtige flat-mount hydraulische schijfremmen en een complete 2x11 Shimano Ultegra Di2 aandrijving met elektronisch schakelsysteem voor ongeëvenaarde schakelprecisie. Verder voorzien van Aeolus Pro 3V carbon wielen, een Bontrager Elite IsoZone stuur dat vermoeidheid vermindert plus interne bergruimte en interne kabelgeleiding die bijdragen aan de veelzijdigheid en het uiterlijk van de fiets.

Het past bij jou als...

Je bent snel, maar je wil nog sneller worden. Je bent op zoek naar het snelheidsvoordeel van een lichtgewicht carbon frame, carbon wielen plus een nauwkeurig elektronisch schakelsysteem voor consistent en betrouwbaar schakelgedrag.

Het laatste woord
De Domane heeft een geweldige reputatie opgebouwd als een snel, stabiel en zeer veelzijdig raceplatform voor lange ritten en het winnen van de grootste races ter wereld. Het elektronische Shimano Di2 schakelsysteem brengt de prestatiemogelijkheden naar een nog hoger niveau door uiterst snel, betrouwbaar en nauwkeurig schakelgedrag.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens