Trek Domane SLR 7 (2021)

De Domane SLR 7 Disc koppelt het beste endurance raceframe aan een complete Shim Ultegra Di2 aandrijving met elektronisch schakelsysteem. Dit is een ultralicht endurance racefiets.
Promo
7699

Specificaties

Frame

700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor, verstelbare IsoSpeed achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, spatbordbevestigingen, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas.

Vork

Domane SLR carbon.

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 3V, OCLV Carbon, Tubeless Ready

Banden

Bontrager R3  Hard-Case Lite raceband. 700x32c

Versnellingen

Shimano Ultegra Di2, 2x11-speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem.

Gewicht

8,45 kg

Kleuren

Lithium Grey/Trek Black

Ons lichtste 700 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed voor en verstelbare IsoSpeed achter plus spatbordbevestigingen. Hij is uitgerust met de complete Shimano Ultegra 2x11 Di2 groepset met elektronisch schakelsysteem, krachtige flat-mount schijfremmen, Aeolus Pro 3V Disc Tubeless Ready carbon wielen, een Domane Carbon seatmast cap en een Bontrager Pro IsoCore stuur dat de trillingen van het wegdek met 20% vermindert ten opzichte van een standaard carbon stuur. De interne opbergruimte en interne kabelgeleiding verfraaien het uiterlijk van het frame.

Het past bij jou als...

Je wilt een doorslaggevend voordeel halen uit een fiets die op technisch gebied superieur is. Je wilt het meest geavanceerde endurance raceframe dat we aanbieden met het bijkomende voordeel van een elektronisch schakelsysteem voor snel en betrouwbaar schakelgedrag onder alle omstandigheden.

Het laatste woord
Ons allerbeste Domane carbon frame met het nauwkeurige schakelgedrag dat alleen mogelijk is met een Shimano Di2-systeem. Je krijgt de techniek die doorslaggevend is op het gebied van comfort, betrouwbaarheid en snelheid tijdens lange wedstrijden en competitieve groepsritten.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens