Trek Emonda ALR 4 Disc (2021)

De Émonda ALR 4 Disc is een lichte aluminium racefiets met krachtige hydraulische schijfremmen, een hoogwaardige aandrijving. Hij is uitstekend geschikt voor beginnende wielrenners
Promo
1749

Specificaties

Frame

Ultralicht 300 Series Alpha Aluminium, Invisible Weld Technology, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, geschikt voor DuoTrap S, Flat-Mount schijfrem, 142 x12 mm steekas.

Vork

Émonda SL full carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne remkabelgeleiding, Flat-Mount schijfrem, 12 x 100 mm steekas

Versnellingen

Shimano Tiagra, 2x10-speed

Remmen

Shimano Tiagra hydraulische schijfrem

Gewicht

9.35 kg

Kleuren

Lithium Grey
Radioactive Red to Marigold FadeEen licht 300 Series Alpha Aluminium frame met geprofileerde buizen en Invisible Weld Technology voor een strak uiterlijk en de rijkwaliteiten van een veel duurdere carbon fiets, een 2x10 Shimano Tiagra aandrijving, een Émonda carbon voorvork, tubeless ready-wielen, krachtige flat-mount hydraulische schijfremmen en interne kabelgeleiding in het frame en de vork.

Het past bij jou als...

Je bent een prijsbewuste rijder die zoekt naar een lichte racefiets, maar dan wel eentje die veelzijdiger is en beter presteert dankzij schijfremmen. Je verwacht veel waar voor je geld en wilt een fiets waar je niet meteen op uitgekeken raakt.

Het laatste woord
De Émonda ALR 4 Disc is de meest betaalbare racefiets met schijfremmen in de collectie, maar hij stuurt net zo goed als een veel duurdere fiets en heeft ook de bijbehorende looks. Het is een uitmuntende racer voor een zeer scherpe prijs.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens