Trek Allant+ 7 (2022)

De Allant+ 7 is een bekroonde e-bike voor stadsfietsers die een stijlvolle en stevige e-bike zoeken met het extra comfort van een geveerde voorvork.
Promo
3699

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 500Wh

Motor

Bosch Performance CX, magnesium motorbody, 250 watt, 85 Nm

Controller

Bosch Purion

Frame

Hoogwaardig gehydroformd e-bikeframe met geïntegreerde accu en Motor Armor, interne kabelgeleiding, post-mount disc, 5 mm QR uitvaleinden

Vork

SR Suntour Mobie25, spiraalveer, taps toelopende stuurbuis, preload, rebound, lockout, post mount schijfrem, 100x15 mm steekas, 50 mm veerweg

Gewicht

21.3 kg

Versnellingen

Shimano Alivio, 9-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Schwalbe G-One, 650B x 57c

Kleuren

Nautical Navy
Matte Quicksilver

Een stijlvol gehydrovormd aluminium frame met een volledig geïntegreerde 500 Wh Bosch PowerTube accu, een krachtig Bosch Performance Line CX aandrijfsysteem (250 W, 85 Nm) dat ondersteunt tot 25 km/u en een Purion controller. Verder aan boord: een geveerde voorvork met lockout, een 9-speed Shimano-aandrijving, weerbestendige hydraulische schijfremmen, geïntegreerde verlichting, spatborden en een bagagedrager.

Het past bij jou als...

e kent de voordelen van een e-bike voor stadsgebruik of woon-werkverkeer en hebt een hekel aan tijd verliezen in de file of aan het zoeken naar een parkeerplaats. Je zoekt een e-bike met goede prestaties, veel comfort en fraaie looks.

Het laatste woord

Deze geavanceerde e-bike is uitgerust met een krachtige Bosch-motor en geïntegreerde accu, een geveerde voorvork die schokken opvangt, handige voorzieningen voor alledaags gebruik en een kwalitatief goede onderdelengroep voor jarenlang betrouwbaar en duurzaam fietsplezier.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens