Onze fietsen uitproberen?

Over Freddy Sport

Freddy Sport Dilbeek werd opgericht in 1986 door Freddy Depaepe. Ondertussen werd de fakkel doorgegeven aan zoon Davy.  Momenteel is onze familiezaak uitgegroeid tot Trek Flagshipstore waar we werken met een team van 2 verkopers en 3 techniekers  We zijn vooral gespecialiseerd in elektrische fietsen en à la carte racefietsen.  U kan bij ons uiteraard ook terecht voor mountainbikes, cargofietsen, vouwfietsen, kinderfietsen, enz.

In onze gespecialiseerde herstel- en onderhoudsdienst kan je steeds terecht om je fiets deskundig te laten repareren en te onderhouden. Dankzij de jarenlange ervaring en de continue bijscholing bieden we de best mogelijke service om je fiets terug perfect rijklaar te maken

Verder zijn we Shimano service center en hebben we altijd een ruime voorraad van originele Shimano onderdelen in stock.

Sinds 2017 zijn wij ook gebrevetteerd Hofleverancier van België.

Wat wij het belangrijkste vinden is onze service en dienst na verkoop alsook ons persoonlijk advies

Winkel

Fietsenwinkel en herstelplaats gelegen in het centrum van Dilbeek met 3 verdiepingen fietsplezier Bovenaan (ingang via de Ninoofsesteenweg) vind je al onze e-bikes, racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en plooifietsen.
Op het middenverdiep staan de kinderfietsen en beneden (ingang via Oudesmidsestraat) is onze werkplaats. Alles samen goed voor 450m2 winkelruimte
Beide ingangen zijn voorzien van een grote parking.

Werkplaats

Dankzij de jarenlange ervaring en de continue bijscholing bieden we de best mogelijke service om je fiets terug perfect rijklaar te maken. Als Shimano Service Center hebben we een 
heel ruime voorraad originele wisselstukken en onderdelen permanent in voorraad, waardoor je snel weer kan fietsen.
Je kan je fiets na afspraak dan 's morgens afleveren en 's avonds al terug komen ophalen.
Heb je echter een kleine herstelling dan kan deze uitgevoerd worden terwijl je wacht.
Je kan ons bereiken via e-mail op info@freddysport.be of op volgend nummer 02/5698002.

Project one

Wil je graag een fiets laten bouwen die echt bij je persoonlijkheid past? Volledig op maat, met de aandrijving en onderdelen van je dromen? Dankzij Trek Project One kan dat perfect!

Trek bouwt jouw fiets

Het programma voor fietsen op maat is tegelijkertijd eenvoudig en ontzettend geavanceerd: kies simpelweg het model, de geometrie, styling en onderdelen naar keuze en Trek bouwt je droomfiets volledig op maat. Met de hand, één voor één, worden de fietsen gemaakt, gespoten en geassembleerd door vakmensen en kunstenaars in Treks eigen geavanceerde fabriek in Waterloo, USA. En je zal zien, eens je fiets arriveert zal je fiets in werkelijkheid nog mooier zijn dat je ooit had durven dromen!

Freddy Depaepe

Zaakvoerder

Freddy is al sinds 1976 bezeten door de fietsmicrobe. Eerst jaren actief wielrenner en sinds 1986 met een eigen fietsenzaak gestart. In 2005 heeft hij de zaak uitgebreid en is zoon Davy mee in de zaak gestapt. Ondertussen werkt echtgenote Martine en stiefzoon Tom ook mee in de zaak.

Martine Vanden Eede

Medezaakvoerder

Martine heeft 27 jaar als secretaresse gewerkt in de vleesindustrie. In 2008 heeft ze de broodjeszaak ’t Klein Genot opgestart en vanaf 2011 is ze als medezaakvoerster in de zaak gestapt bij haar echtgenoot Freddy waar ze de verkoop en de administratie voor haar rekening neemt. Als fervent wielertoeriste zit het fietsen ook bij haar in het bloed.

Davy Depaepe

Medezaakvoerder

Davy heeft de passie voor het wielrennen van in de wieg meegekregen. Hij is op 13 jarige leeftijd cyclocrosser geworden en was uit de fietsenwinkel van vader Freddy niet meer weg te slaan. Hij studeerde voor fietsmechanieker, heeft hier zijn stage gelopen en is sinds 2005 voltijds meewerkend vennoot. Hij is tevens specialist in de laatste technologieën in de fietsbranche. Sinds Freddy in 2022 met pensioen ging heeft hij de fakkel overgenomen.

Tom De Jonge

Verantwoordelijke herstelplaats

Na zijn studies stapte hij met mama Martine mee in het avontuur van de broodjeszaak. Sinds 2015 heeft hij echter ook interesse gekregen in de fietswereld en werkt mee als fulltime mechanieker in de herstelplaats.  Door zijn studies als electrotechnieker is hij uitermate geschikt voor het onderhoud en de herstellingen van de elektrische fietsen.

Patrick Roelandts

Technieker/verkoper

Patrick heeft een passie voor fietsen. Dat uit zich in zijn collectie vintage fietsen waaraan hij uren kan sleutelen, maar ook in de vele uren die hij op de koersfiets of mountainbike doorbrengt tijdens zijn trainingstochtjes. Na een opleiding tot fietstechnieker nam hij een carriereswitch en maakt nu deel uit van ons team als technieker/verkoper.

Openingsuren

Maandag;      9u tot 12.30u  /  13.30u tot 18u

Dinsdag:       Gesloten 
Woensdag:    9u tot 12.30u  /  13.30u tot 18u
Donderdag 9u tot 12.30u  /  13.30u tot 18u

Vrijdag:          9u tot 12.30u  /  13.30u tot 18u       

Zaterdag:       9u tot 12.30u  /  13.30u tot 17u


HERSTELLINGEN ENKEL OP AFSPRAAK

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens