Trek Allant+ 8 Stagger (2021)

De Allant+ 8 is gemaakt voor enthousiaste e-bikerijders die houden van kwaliteit, stijl en prestaties. Het is de ideale e-bike voor forenzen die bewust kiezen voor de hoge prestaties.
Promo
4299

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 625Wh

Motor

Bosch Performance CX, magnesium motorbody, 250 watt, 75 Nm, maximale ondersteuning tot 25 km/u

Controller

Bosch Kiox met antidiefstal-oplossing

Frame

Hoogwaardig gehydroformd e-bikeframe met geïntegreerde accu en Motor Armor, interne kabelgeleiding, post-mount disc, 5 mm QR uitvaleinden

Vork

Allant lichtmetalen voorvork

Gewicht

20.8 kg excl.accu

Versnellingen

Shimano Deore, 10-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite 27.5" X 2.4"

Kleuren

Matte Gunmetal
Een fraai, hoogwaardig gehydrovormd aluminium frame met volledig geïntegreerde 625 Wh Bosch PowerTube accu - de krachtigste van Bosch - en een flitsend Bosch Performance Line CX aandrijfsysteem (250 W, 75 Nm) dat ondersteunt tot 25 km/u, plus een Kiox controller. Verder heeft de fiets een 10-speed Shimano aandrijving, hydraulische schijfremmen voor betrouwbare remkracht onder alle weersomstandigheden, een geïntegreerd verlichtingssysteem voor/achter, spatborden, een bagagedrager en stijve 27/5"-wielen met steekassen. Geschikt voor Range Boost.

Het past bij jou als...

Je bent op zoek naar een e-bike die krachtige ondersteuning koppelt aan een stijlvol uiterlijk. Je zit het liefst in een actieve rijhouding en wilt een sportief rijgedrag.

Het laatste woord

Met deze fiets wil je elke dag opnieuw op pad. Hij heeft krachtige elektrische ondersteuning, doordachte ontwerpdetails en een overvloed aan stijl. Hij is bovendien uitgerust met de sterkste Bosch-accu en je kunt de capaciteit nog verder vergroten met Range Boost.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens