Trek Allant+ 9 (2022)

De Allant+ 9 is gemaakt voor e-bikerijders die houden van kwaliteit, stijl en prestaties.
Promo
5199

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 625Wh

Motor

Bosch Performance CX, magnesium motorbody, 250 watt, 85 Nm

Controller

Bosch Intuvia

Frame

Hoogwaardig gehydroformd Aluminium e-bikeframe met geïntegreerde accu en Motor Armor, interne kabelgeleiding, post-mount disc, 5 mm QR uitvaleinden

Vork

SR Suntour Mob45 Suspension Fork

Gewicht

23.6 kg

Versnellingen

Gates CDX riemaandrijving met NuVinci Enviolo CVT-naaf.

Shifter: Enviolo Trekking handmatige draaischakelaar

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite 27.5" X 2.4"

Kleuren

Dame stagger: Trek Black/Alpine Blue

Man: Trek Black/Alpine Blue

Een fraai en hoogwaardig gehydrovormd aluminium frame met stagger-geometrie en volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een krachtig Bosch Performance Line CX aandrijfsysteem (250 W, 85 Nm) dat ondersteunt tot 25 km/u en een Intuvia controller. Bovendien heeft hij een Gates CDX riemaandrijving met NuVinci Enviolo CVT-naaf, een comfortabele geveerde vork, geveerde zadelpen, hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle weersomstandigheden, geïntegreerde verlichting, spatborden, bagagedrager en stijve 27.5”-wielen met steekassen.

Het past bij jou als...

Je doet het liefst zoveel mogelijk dingen op de fiets en zoekt een krachtige e-bike voor woon-werkverkeer, boodschappen doen en plezierritjes maken. Je wilt ook de voordelen van een onderhoudsarme riemaandrijving.

Het laatste woord

Een fantastische onderhoudsarme e-bike voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. Hij heeft krachtige elektrische ondersteuning, doordachte ontwerpdetails en een overvloed aan stijl. En hij is bovendien uitgerust met een riemaandrijving en een CVT-naaf voor gebruiksvriendelijke en stressvrije ritten.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens