Trek Allant+ 9.9 Stagger (2021)

De Allant+ 9.9 is de ultieme e-bike, een meer dan waardige vervanger van je auto. Het lichte en fraaie Carbon frame rijdt heerlijk comfortabel en de trapondersteuning komt van een Bosch Performance Line CX motor
Promo
6399

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 625Wh

Motor

Bosch Performance CX, magnesium motorbody, 250 watt, 75 Nm, maximale ondersteuning tot 25 km/u

Controller

Bosch Kiox met antidiefstal-oplossing

Frame

OCLV Carbon, Removable Integrated Battery, compatibel met Range Boost, Motor Armor, interne kabelgeleiding, post-mount schijfremmen, 12 mm steekas

Vork

Allant Carbon voorvork

Gewicht

17.8 kg excl.accu

Versnellingen

Shimano XT, 12-speed

Remmen

Shimano MT520 hydraulische schijfrem met vier remzuigers, post-mount, 180 mm remschijf.

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite 27.5" X 2.4"

Kleuren

Matte Trek Black
Een fraai, hoogwaardig carbon frame met volledig geïntegreerde 625 Wh Bosch PowerTube accu - de krachtigste van Bosch - en een uiterst snel Bosch Performance Line CX aandrijfsysteem (250 W, 75 Nm) dat ondersteunt tot 25 km/u, plus een Kiox controller. Verder heeft de fiets een 12-speed Shimano XT/SLX aandrijving, hydraulische schijfremmen met 4 remzuigers voor betrouwbare remkracht onder alle weersomstandigheden, geïntegreerde verlichting voor en achter, een fraaie geïntegreerde kabelgeleiding door de stuurpen, spatborden, een bagagedrager en stijve 27.5"-wielen met steekassen. Geschikt voor Range Boost.

Het past bij jou als...

Je bent een fervente e-biker en je wilt alleen het beste van het beste. Je zoekt naar een stijlvolle en krachtige carbon e-bike die ervoor zorgt dat je alles voortaan gemakkelijker, leuker en zorgelozer met de fiets kunt doen.

Het laatste woord

Dit is de heilige graal onder de e-bikes. Deze fiets is vanaf een blanco vel papier ontworpen om de beste in zijn klasse te zijn. Met zijn uitzonderlijke design, een uiterst krachtig ondersteuningssysteem, een carbon frame en kwaliteitscomponenten is dit simpelweg de beste e-bike die er is.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens