Trek Allant+ 9.9S stagger (2021)

De Allant+ 9.9S is de ultieme e-bike, een meer dan waardige vervanger van je auto. Met een zeer krachtige Bosch Performance Speed motor en een hogecapaciteitsaccu.
Promo
6999

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 625Wh

Motor

Bosch Performance Speed, 75 Nm, 45 km/u

Controller

Bosch Kiox met antidiefstal-oplossing

Frame

OCLV Carbon, Removable Integrated Battery, compatibel met Range Boost, Motor Armor, interne kabelgeleiding, post-mount schijfremmen, 12 mm steekas

Vork

Allant Carbon

Gewicht

18.7 kg

Versnellingen

Shimano XT, 12-speed

Remmen

Magura MT5E, 4-piston hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite 27.5" X 2.4"

Kleuren

Matte Trek Black
Een fraai, hoogwaardig carbon frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh Bosch PowerTube accu - de krachtigste van Bosch - en een uiterst snel Bosch Performance Speed aandrijfsysteem (250 W, 75 Nm) dat ondersteunt tot 45 km/u, plus een Kiox controller. Verder heeft de fiets een 12-speed Shimano XT/SLX aandrijving, hydraulische schijfremmen met 4 remzuigers voor betrouwbare remkracht onder alle weersomstandigheden, geïntegreerde verlichting voor en achter, een fraaie geïntegreerde kabelgeleiding door de stuurpen, spatborden, een bagagedrager en stijve 27.5"-wielen met steekassen. Geschikt voor Range Boost.

Het past bij jou als...

Je bent een fervente e-biker en je wilt alleen het beste van het beste. Je zoekt een fraaie en krachtige e-bike met een Bosch Performance Speed motor om lange ritten sneller en plezieriger te maken.

Het laatste woord

Een groot bereik en een fraai uiterlijk - met deze bike kom je er wel. Deze fiets is vanaf een blanco vel papier ontworpen om de beste in zijn klasse te zijn. Met zijn uitzonderlijke design, een uiterst krachtig ondersteuningssysteem, een carbon frame en kwaliteitscomponenten is dit simpelweg de beste e-bike die er is

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens