Trek Allant+ 9S Stagger (2021)

De Allant+ 9S is een topklasse e-bike die meer dan geschikt is om je auto te vervangen. Dit is het perfecte werkpaard voor lange woon-werkritten en snelle weekenduitstapjes.
Promo
5799

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 625Wh

Motor

Bosch Performance Speed, 75 Nm, 45 km/u

Controller

Bosch Kiox met antidiefstal-oplossing

Frame

OCLV Carbon, Removable Integrated Battery, compatibel met Range Boost, Motor Armor, interne kabelgeleiding, post-mount schijfremmen, 12 mm steekas

Vork

SR Suntour Mob45 27.5" Suspension Fork

Gewicht

23.6 kg

Versnellingen

Gates CDX riemaandrijving met NuVinci Enviolo CVT achternaaf,                   
Enviolo Trekking handmatige draaischakelaar.

Remmen

Magura MT5E, 4-piston hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite 27.5" X 2.4"

Kleuren

Matte Dnister Black
Een fraai, hoogwaardig gehydrovormd aluminium frame met volledig geïntegreerde 625 Wh Bosch PowerTube accu - de krachtigste van Bosch - en een uiterst snel Bosch Performance Speed aandrijfsysteem (250 W, 75 Nm) dat ondersteunt tot 45 km/u, plus een Kiox controller. Bovendien heeft hij een Gates CDX riemaandrijving met NuVinci Enviolo CVT achternaaf, een SR Suntour geveerde vork met lockout, krachtige hydraulische schijfremmen met 4 zuigers voor remkracht onder alle weersomstandigheden, een geveerde zadelpen, geïntegreerde voor- en achterverlichting, fraaie interne kabelgeleiding via de stuurpen, spatborden, een achterdrager en stijve 27.5"-wielen met steekassen. Geschikt voor Range Boost.

Het past bij jou als...

Je wilt het allerbeste op het gebied van kwaliteit, snelheid en comfort. Je bent op zoek naar comfortverhogende vering, de snelste Bosch-motor die je kunt krijgen en de voordelen van een onderhoudsarme riemaandrijving.

Het laatste woord

De stijlvolle Allant+ 9S is zowel snel als comfortabel. Een Bosch Performance Speed motor en een accu met groot bereik, de veringscomponenten en een onderhoudsarme aandrijving, maken deze e-bike ideaal voor dagelijks gebruik.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens