Trek Checkpoint ALR 5 (2022)

De Checkpoint ALR 5 is de gravelbike met de beste prijs-kwaliteitsverhouding uit de collectie.
Promo
2499

Specificaties

Frame

300 Series Alpha Aluminium, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, bevestigingspunten voor drager en spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, Stranglehold dropouts, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Versnellingen

Achterderailleur: Shimano GRX RX810

Shifters: Shimano GRX RX600, 2x11 speed

Crankset: Shimano GRX RX600, 46/30T

Remmen

Shimano RX400 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager GR1 Comp, stalen hieldraad, 700 x 40c

Gewicht

9.75kg

Kleuren

Satin Nautical Navy/Satin Red
Era White/Trek Black
 
 

Een solide aluminium frame met een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie in pittige beklimmingen, verborgen kabelgeleiding die de montage van tassen niet hindert, bevestigingspunten voor een drager, spatborden en geïntegreerde frametassen, een 2x11 Shimano GRX-aandrijving met lichtere versnellingen voor pittige beklimmingen of ruwe gravelwegen, hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle omstandigheden, Tubeless Ready velgen en brede 700 x 40c gravelbanden voor extra stabiliteit en tractie.

Het past bij jou als...

In tegenstelling tot de pure roadie die elke maaltijd afweegt en alles omrekent in watts, ben jij meer in de markt voor heldhaftige en stoffige offroad-avonturen die waarschijnlijk eindigen met bier en een barbecue. Maar dat betekent niet dat je compromissen sluit op het gebied van prestaties. Je verwacht veel waar voor je zuurverdiende geld dus je wilt kwaliteit, duurzaamheid, veelzijdigheid en vooral een enorme dosis plezier.

Het laatste woord
Als je de hoeveelheid avontuur in geld zou uitdrukken, dan heeft de Checkpoint ALR 5 de beste verhouding tussen euro’s en euforie. Kwaliteitsonderdelen, een duurzaam lichtmetalen frame met een groot aantal uitrustingskenmerken zoals extra bandenvrijheid en diverse mogelijkheden om je fiets naar eigen wensen aan te passen voor nog grotere en mooiere avonturen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens