Trek Checkpoint SL 5 (2021)

De Checkpoint SL 5 is een carbon gravelbike voor onvergetelijke allroad-avonturen. Hij is afgemonteerd met een Shimano GRX aandrijving en hydraulische schijfremmen
Promo
3399

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, bevestigingspunten voor drager en spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, Stranglehold dropouts, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Versnellingen

Shimano GRX RX810, 2x11 speed

Crankset

Shimano GRX RX600, 46/30T

Remmen

Shimano RX400 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Gewicht

9.7kg

Kleuren

Dark Olive


Een 500 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed achter plus bevestigingen voor dragers en spatborden, een 2x11 Shimano GRX aandrijving met lichtere versnellingen om de strijd aan te gaan met pittige beklimmingen of ruwe gravelwegen, hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle omstandigheden en brede 700 x 40c gravelbanden voor extra stabiliteit en tractie plus een trillingdempend stuur.

Het past bij jou als...

Fietsbroek met zeem of afgeknipte jeans, bikepacking-trip of zware gravelrace - voor jou gaat er niks boven lange ritten, hoge snelheden en enorme hoeveelheden plezier. Je kiest liever voor een lichtgewicht carbon frame dan een topafmontage, maar je verwacht wel dat jouw gravelbike als een werkpaard presteert. Je wilt een fiets die zowel snel als comfortabel is waarbij je oneindig veel mogelijkheden hebt voor het bevestigen van bidons en bagage voor gravelraces en dagelijkse avonturen.

Het laatste woord
Licht, snel, comfortabel. De Checkpoint SL 5 is een carbon gravelbike die bij elk van deze drie elementen de spijker op zijn kop slaat. Een hoogwaardige groepset, enorme bandenvrijheid, diverse opties om spullen te vervoeren, een OCLV Carbon frame met IsoSpeed en ongeëvenaarde rijkwaliteiten.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens