Trek Checkpoint SL 5 (2022)

De Checkpoint SL 5 is een carbon gravelbike voor onvergetelijke allroad-avonturen.
Promo
3599

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, bevestigingspunten voor drager en spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, Stranglehold dropouts, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Versnellingen

Achterderailleur: Shimano GRX RX810, 11 speed

Shifters: Shimano GRX RX600

Crankset: Shimano GRX RX600, 46/30T

Remmen

Shimano RX400 hydraulic disc, flat mount

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Gewicht

9.7kg

Kleuren

Satin Mercury/Satin Carbon Smoke
Radioactive Red/Nautical Navy  
 
 

Een 500 Series OCLV Carbon frame met carbon armor en een gedempte IsoSpeed aan de achterzijde, een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens zware beklimmingen, interne opbergruimte in het frame, verborgen kabelgeleiding die de bevestiging van tassen niet hindert en bevestigingspunten voor een geïntegreerde frametas, drager en spatborden. Plus een carbon voorvork, een Shimano 2x11 GRX-aandrijving met lagere versnellingen voor pittige beklimmingen of zware gravelstroken en brede 700 x 40c gravelbanden voor extra stabiliteit en grip. Je kunt zelfs een seatdropper monteren voor een lager zwaartepunt op lange afdalingen.

Het past bij jou als...

Fietsbroek met zeem of afgeknipte jeans, bikepacking-trip of zware gravelrace - voor jou gaat er niks boven lange ritten, hoge snelheden en enorme hoeveelheden plezier. Je wilt een fiets die zowel snel als comfortabel is waarbij je oneindig veel mogelijkheden hebt voor het bevestigen van bidons en bagage voor gravelraces en dagelijkse avonturen.

Het laatste woord
Licht, snel, comfortabel. De Checkpoint SL 5 geeft je de ongekende rijkwaliteiten van een OCLV Carbon frame met IsoSpeed en gravelspecifieke geometrie, plus een interne opbergruimte en een aandrijflijn die bedoeld is voor zwaar gebruik.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens