Trek Checkpoint SL 6 (2021)

De Checkpoint SL 6 is een carbon gravelbike die geen grenzen kent. Hij is ontworpen om je naar plekken te vervoeren waar je met een standaard racefiets nooit zou zijn gekomen
Promo
3899

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, bevestigingspunten voor drager en spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, Stranglehold dropouts, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Gewicht

9.1kg

Versnellingen

Shimano GRX RX810, 2x11 speed

Remmen

Shimano RX810 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Kleuren

Carbon Blue Smoke


Crankset

Shimano GRX RX810, 48/31T
Een 500 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed achter, Shimano GRX aandrijving met een breed versnellingsbereik, krachtige hydraulische schijfremmen, Bontrager Paradigm Comp Disc wielen met 25 mm velgbinnenbreedte en brede 700 x 40c gravelbanden die zorgen voor extra grip en stabiliteit plus een trillingdempend stuur..

Het past bij jou als...

Je droomt ervan om mee te doen aan races als de Dirty Kanza, Grinduro of andere grote gravelraces, en je weet dat je een serieuze gravelbike nodig hebt voor deze heldhaftige avonturen. Je bent ook gecharmeerd van het idee dat één ongelofelijk veelzijdige fiets kan uitblinken in zowel gravelracing, avontuurlijke tochten, bikepacking of wat voor soort rit je volgende tocht ook gaat worden.

Het laatste woord
Een carbon gravelbike voor de langste dagen, ruwste wegen en grootste avonturen. Hij is licht, snel en comfortabel en beschikt over onderdelen die bestand zijn tegen het zwaarste terrein.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens