Trek Checkpoint SL 6 eTap (2022)

De Checkpoint SL 6 is een carbon gravelbike die ontworpen is om je te vervoeren naar plaatsen die je nooit op een standaard racefiets zou kunnen bereiken.
Promo
4099

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, bevestigingspunten voor drager en spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, Stranglehold dropouts, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Gewicht

9.10kg

Versnellingen

SRAM Rival XPLR eTap AXS 12 speed

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Kleuren

Crimson/Carbon Red Smoke
 
 

Een 500 Series OCLV Carbon frame met carbon armor en een gedempte IsoSpeed aan de achterzijde, een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens zware beklimmingen, interne opbergruimte in het frame, verborgen kabelgeleiding die de bevestiging van tassen niet hindert en bevestigingspunten voor een geïntegreerde frametas, drager en spatborden. Verder voorzien van een carbon voorvork, een 1x12 SRAM Rival eTap AXS draadloos elektronisch schakelsysteem met een breed versnellingsbereik, Bontrager Paradigm Comp 25 wielen en brede 700 x 40c gravelbanden die extra tractie en stabiliteit geven. Je kunt zelfs een seatdropper monteren voor een lager zwaartepunt op lange afdalingen. Maximale bandenbreedte is 45c.

Het past bij jou als...

Je hebt grote graveldromen en je weet dat je een hele specifieke en veelzijdige fiets nodig hebt voor deze heroïsche avonturen. Daarnaast wil je de onwaarschijnlijke snelheid, nauwkeurigheid en het fraaie uiterlijk van het allernieuwste SRAM draadloze elektronische schakelsysteem.

Het laatste woord
Een carbon gravelbike voor de langste dagen, ruwste wegen en grootste avonturen. Hij is licht, snel, comfortabel en uitgerust met toponderdelen die blijven presteren onder de zwaarste omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsarm en geavanceerd draadloos elektronisch schakelsysteem voor bliksemsnel schakelen (zelfs onder belasting).

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens