Trek Checkpoint SL 7 (2021)

De Checkpoint SL 7 koppelt ons beste carbon gravel-frame aan uitgekiende high-end onderdelen die garant staan voor rijplezier op de zwaarste en lastigste gravel-trajecten.
Promo
5999

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, bevestigingspunten voor drager en spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, horizontaal verstelbare dropouts, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Versnellingen

SRAM XX1 Eagle AXS, 12 speed

Crankset

Crankstel: SRAM Force, 40T

Remmen

SRAM Force eTap AXS hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Gewicht

8.65kg

Kleuren

Rage Red


Een 500 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed achter, een SRAM 1x12 draadloos elektronisch schakelsysteem met breed versnellingsbereik, krachtige hydraulische schijfremmen, Bontrager Aeolus Pro 3V OCLV Carbon wielen met brede 700 x 40c gravelbanden die zorgen voor extra grip en stabiliteit plus een trillingdempend stuur. Maximale bandenbreedte is 45c.

Het past bij jou als...

Je wilt graag een avontuurlijke carbon gravelbike om veeleisende uitdagingen aan te gaan zoals de Dirty Kanza, de Land Run 100 of de Trans Iowa. Je wilt ook het gemak van snel en trefzeker draadloos schakelen, en natuurlijk comfortabele carbon wielen die ruwe ondergrond gemakkelijk verteren.

Het laatste woord
Deze fiets is helemaal klaar voor lange bikepacking-trips en voor de meest uitputtende gravelraces. Hij is licht, comfortabel en afgemonteerd met de beste componenten, zoals een geavanceerd draadloos elektronische schakelsysteem en carbon wielen

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens