Trek Checkpoint SL 7 eTap (2022)

De Checkpoint SL 7koppelt een licht OCLV Carbon gravel-frame met IsoSpeed aan uitgekiende high-end onderdelen
Promo
6099

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, bevestigingspunten voor drager en spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, horizontaal verstelbare dropouts, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Versnellingen

Derailleur: SRAM Force eTap AXS, 12 speed

Crankset: SRAM Force, 43/30T, DUB Wide

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Gewicht

8.65kg

Kleuren

Dark Aquatic/Carbon Smoke
 
 

Een 500 Series OCLV Carbon frame met carbon armor en een gedempte IsoSpeed aan de achterzijde, een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens zware beklimmingen, interne opbergruimte in het frame, verborgen kabelgeleiding die de bevestiging van tassen niet hindert en bevestigingspunten voor een geïntegreerde frametas, drager en spatborden. Verder voorzien van een carbon voorvork, een 2x12 SRAM Force eTap AXS draadloos elektronisch schakelsysteem met een breed versnellingsbereik, Bontrager Aeolus Pro 3V OCLV Carbon wielset en brede 700x40c gravelbanden die extra tractie en stabiliteit geven. Je kunt zelfs een seatdropper monteren voor een lager zwaartepunt op lange afdalingen. Maximale bandenbreedte is 45c.

Het past bij jou als...

Je wilt een carbon gravelbike die hunkert naar avontuur en die de zwaarste en langste ritten kan doorstaan. Bovendien wil je ook het gemak van een geavanceerd, snel en trefzeker draadloos elektronisch schakelsysteem, en natuurlijk comfortabele carbon wielen die ruwe ondergrond gemakkelijk verteren.

Het laatste woord
Deze fiets is helemaal klaar voor lange bikepacking-trips en voor de meest uitputtende gravelraces. Hij is licht, comfortabel en afgemonteerd met de beste componenten, zoals een geavanceerd draadloos elektronische schakelsysteem en carbon wielen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens