Trek Checkpoint SLR 6 eTap (2022) P1

De Checkpoint SLR 6 eTAP is een carbon gravelbike die de zwaarste gravelraces ter wereld aan kan
Promo
7099

Specificaties

Frame

700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, opbergruimte in de onderbuis, interne kabelgeleiding, Ride Tuned seatmast, chain keeper, T47 bottom bracket, bevestigingspunten voor drager, geïntegreerde bevestigingspunten voor frametassen, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Versnellingen

Derailleur: SRAM Rival XPLR eTap AXS, 12 speed

Crankset: SRAM Rival AXS Power Meter, 40T, DUB brede trapas

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Gewicht

8.70kg

Kleuren

Matte Deep Smoke/Gloss Olive Grey
Era White/Emerald Iris
Marigold/Nautical Navy
Radioactive Coral
 
 

Een 700 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed aan de voorzijde, carbon armor, een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens zware beklimmingen, interne opbergruimte in het frame, verborgen kabelgeleiding die de montage van tassen niet hindert en bevestigingspunten voor een geïntegreerde frametas en spatborden. Verder: een carbon voorvork, een 2x12 SRAM Rival eTap AXS draadloos elektronisch schakelsysteem met een breed versnellingsbereik, Bontrager Aeolus Pro 3V OCLV Carbon wielen en brede 700 x 40c gravelbanden die extra tractie en stabiliteit geven. De maximale bandenbreedte is 45c.

Het past bij jou als...

Op je bucketlist staan races als The Ride Gravel, de Unbound Gravel en de Grinduro en je beseft heel goed dat je voor dit soort heldhaftige avonturen een serieuze gravelbike nodig hebt. Je wilt onze meest geavanceerde Checkpoint, eentje die speciaal bedoeld is voor gravelwedstrijden.

Het laatste woord
Ons beste Checkpoint-frame is helemaal afgestemd op topprestaties en comfort in veeleisende gravelwedstrijden. Het is ultralicht en snel, en afgemonteerd met de beste componenten, zoals een geavanceerd draadloos elektronisch schakelsysteem en carbon wielen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens