Trek Checkpoint SLR 7 (2022) P1

De Checkpoint SLR 7 is een carbon gravelbike voor de zwaarste gravelwedstrijden die er zijn.
Promo
8399

Specificaties

Frame

700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed, opbergruimte in de onderbuis, interne kabelgeleiding, Ride Tuned seatmast, chain keeper, T47 bottom bracket, bevestigingspunten voor drager, geïntegreerde bevestigingspunten voor frametassen, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Checkpoint carbon vork

Versnellingen

Derailleur: Shimano GRX RX815, 11 speed

Crankset: Shimano GRX RX810, 48/31T

Banden

Bontrager GR1 Team Issue gravelband 700 x 40c

Gewicht

8.80kg

Kleuren

Matte Deep Smoke/Gloss Olive Grey
Era White/Emerald Iris
Marigold/Nautical Navy
Radioactive Coral
 
 

Een 700 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed aan de voorzijde, carbon armor, een progressieve geometrie voor stabiliteit bij hoge snelheden en efficiëntie tijdens zware beklimmingen, interne opbergruimte in het frame, verborgen kabelgeleiding die de montage van tassen niet hindert en bevestigingspunten voor een geïntegreerde frametas en spatborden. Plus een carbon voorvork, een 2x11 Shimano GRX Di2-aandrijving die bestand is tegen intensief gebruik en Bontrager Aeolus Pro 3V OCLV Carbon wielen met brede 700x40c gravelbanden voor extra tractie en stabiliteit. De maximale bandenbreedte is 45c.

Het past bij jou als...

Op je bucketlist staan races als The Ride Gravel, de Unbound Gravel en de Grinduro, en je beseft heel goed dat je voor dit soort heldhaftige avonturen een serieuze gravelbike nodig hebt. Je wilt het meest geavanceerde Checkpoint-frame, eentje dat helemaal afgestemd is op gravelwedstrijden.

Het laatste woord
Ons beste Checkpoint-frame is helemaal afgestemd op topprestaties en comfort in veeleisende gravelwedstrijden. Het is ultralicht en snel, en afgemonteerd met hoogwaardige componenten zoals een sterke Shimano GRX Di2-aandrijving en carbon wielen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens