Trek Crockett 5 Disc (2021)

De Crockett 5 Disc is de perfecte prestatiepartner in de wereld van het cyclocrossen.
Promo
2199

Specificaties

Frame

300 Series Alpha Aluminium, Invisible Weld Technology, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, Flat-Mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Trek Cross carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne remkabelgeleiding

Wielen

Bontrager lichtmetaal, afgedichte lagers, centerlock

Banden

Bontrager CX3 Team Issue, aramide hieldraad, 120 tpi, 700 x 32c

Versnellingen

Achterderailleur: SRAM Rival 1
Crankset: Praxis Alba M30, 40T,
Cassette: SRAM PG-1130, 11-32, 11-speed.

Remmen

SRAM Rival hydraulic disc, flat mount

Gewicht

9 kg

Kleuren

Nautical Navy/Teal
Een lichtgewicht en sterk 300 Series Alpha Aluminium frame met geprofileerde buizen, Invisible Weld Technology, 12 mm steekassen, een Trek Cross full carbon voorvork, krachtige flat-mount hydraulische schijfremmen, tubeless ready-velgen en de eenvoud van een 1x11 aandrijving met een SRAM Rival shifter en derailleur.

Het past bij jou als...

Je raakt vertrouwd met de cyclocrosswereld en zoekt een fiets die alles heeft wat je nodig hebt en niets wat je kunt missen. Of je zoekt een geweldige allroundfiets met racestuur die perfect is voor alles van cyclocrossraces en gravelwegen tot woon-werkverkeer en trails langs oude spoorbanen.

Het laatste woord
De Crockett 5 Disc is een wedstrijdklare cyclocross-fiets met een geavanceerd lichtmetalen frame, maar hij kan nog veel meer. Of je nu voorbereidingen treft voor het cyclocross-seizoen of je wilt een veelzijdige fiets die bestand is tegen zwaar gebruik op gravelwegen of dagelijks forenzenverkeer, de Crockett kan het echt allemaal aan.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens