Trek District+ 2 stagger (2022)

De District+ 2 is een betrouwbare elektrische stadsfiets waarmee je veel spullen kunt vervoeren. Hij is ontworpen om stadsritjes leuker en eenvoudiger te maken
Promo
2599 - 2799 - 2999

Specificaties

Accu

Bosch Powerpack 300/400/500Wh

Motor

Bosch Active Line, 250 watt, 40 Nm, 25 km/u

Controller

Bosch Purion

Frame

Alpha Smooth Aluminium met interne kabelgeleiding en geschikt voor riemaandrijving

Vork

Star

Gewicht

23.9 kg

Versnellingen

Shimano Nexus Revo Shifter 7-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Schwalbe Big Apple, 700 x 50c

Kleuren

DamesTrek Black and Nimbus Blue of Nautical Navy and Slate
Man
Nautical Navy and Slate
Een fraai Alpha Smooth Aluminium frame met een Stagger-geometrie en interne kabelgeleiding, een Bosch Active Line (250 watt, 40 Nm) motor die ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u met naar keuze een accu van 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh en een Purion controller. Een betrouwbare en onderhoudsarme Shimano Nexus 7-speed interne versnellingsnaaf, krachtige hydraulische schijfremmen, extra brede 50c banden voor meer stabiliteit en ergonomische handvatten. Verder uitgerust met een achterdrager die goedgekeurd is voor montage van een kinderzitje en voor het vervoeren van veel bagage, een solide voordrager, dubbele standaard, stuurslot, spatborden, verlichting en een systeemsleutel die past op zowel de accu als het meegeleverde beugelslot.

Het past bij jou als...

Je zoekt naar een betrouwbare en krachtige elektrische stadsfiets waarmee je veel spullen kunt vervoeren. Hij moet ook onderhoudsarm zijn en uitgerust met alle accessoires die je nodig hebt om je dagelijkse ritten functioneel en aangenaam te maken..

Het laatste woord

De District+ 2 is een zorgeloze elektrische fiets met een betrouwbaar en krachtig Bosch trapondersteuningssysteem en een onderhoudsarme interne versnellingsnaaf. Hij is ontworpen om zware bagage veilig te vervoeren en is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor dagelijkse ritten zodat jij je fiets meer gaat gebruiken.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens