Trek DISTRICT 3 Equipped 2021

De District 3 Equipped is een hippe en stijlvolle stadsfiets, ontworpen om lekker te toeren en naar je werk te fietsen.
Promo
1199

Specificaties

Frame

Alpha Smooth Aluminum, internal cable routing, belt compatibility, post-mount disc

Vork

Rigid

Gewicht


Versnellingen

Shimano Nexus Revo Shifter 8-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulic disc

Banden

Bontrager H2 Comp, reflective, wire bead, 30tpi, 700x40c

Kleuren

Matte Trek Black
Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met een comfortabel maar actieve geometrie, een Gates CDN riemaandrijving en Shimano Nexus 8-speed interne versnellingsnaaf, een Shimano Nexus dynamo-voornaaf die je koplamp voedt, een achterlicht met standlicht dat blijft branden als je even stilstaat. Plus krachtige hydraulische schijfremmen, spatborden, comfortabele ergonomische handvatten, een verstelbare stuurpen, MIK-compatibele achterdrager en brede, stabiele 40c banden met reflecterende zijwanden.

Het past bij jou als...

Je hebt een verfijnde smaak en je zoekt een stadsfiets die net zoveel stijl heeft als jij. Je wil een fiets met een strak, gestroomlijnd frame en onderhoudsarme onderdelen die enorm bijdragen aan de prestaties, het comfort en je vertrouwen.

Het laatste woord
De District 3 Equipped is een prachtige stadsfiets die een feest is om mee door de stad te toeren. Je zult heel blij zijn met de ranke, stijlvolle look, de stille Gates riemaandrijving en de standaardaccessoires waarmee je er makkelijk op uit kunt voor een heerlijke rit.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens