Trek District+ 4 lowstep (2022)

De District+ 4 is een comfortabele, betrouwbare elektrische fiets die bedoeld is als leuk, snel en gebruiksvriendelijk vervoermiddel in de stad.
Promo
2699 - 2899 - 3099

Specificaties

Accu

Bosch Powerpack 300/400/500Wh

Motor

Bosch Active Line Plus, 250 watt, 50 Nm, 25km/h

Controller

Bosch Intuvia

Frame

Alpha Smooth Aluminum, internal cable routing, post-mount disc

Vork

Forklight 3.0 with integrated 50LUX lighting

Gewicht

23.3 kg

Versnellingen

Shimano Nexus 7-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulic disc

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflective, wire bead, 60tpi, 700x50c

Kleuren

Dnister Black
Rage Red
Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met interne kabelgeleiding, een Bosch Active Line Plus (250 watt, 50 Nm) motor die ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u met naar keuze een accu van 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh en een Intuvia controller. Een betrouwbare en onderhoudsarme Shimano Nexus 7-speed interne versnellingsnaaf, een geveerde zadelpen, een Forklight 3.0 geveerde voorvork met ingebouwde dagrijverlichting, krachtige hydraulische velgremmen, achterlicht, MIK-achterdrager, spatborden, ergonomische Ultimate Comfort handvatten en een comfortabel Bontrager Boulevard zadel.

Het past bij jou als...

Je zoekt een onderhoudsarme elektrische fiets met onderdelen die een groot verschil maken in prestaties, comfort en vertrouwen. Denk bijvoorbeeld aan de geavanceerde Bosch Active Line Plus motor, dagrijverlichting, een geveerde zadelpen en geveerde voorvork.

Het laatste woord

De District+ 4 is en betrouwbare onderhoudsarme stads-e-bike met een krachtige, snel accelererende Bosch Active Line Plus motor en voorzien van doordachte details die een groot verschil maken: denk aan een interne versnellingsnaaf, dagrijverlichting, een geveerde zadelpen en een geveerde voorvork. Daarnaast is hij uitgerust met alle accessoires die je nodig hebt tijdens dagelijks gebruik.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens