Trek District+ 7 (2022)

De District+ 7 is een comfortabele en betrouwbare stads-e-bike met een vrijwel onderhoudsvrije Gates CDX riemaandrijving
Promo
3499

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 500 Wh

Motor

Bosch Active Line Plus, 250 watt, 50 Nm, 25 km/u

Controller

Bosch Purion

Frame

Alpha Smooth Aluminum, met Removable Integrated Battery (RIB), compatibel met Range Boost

Vork

SR Suntour NEX met spiraalveer, preload, 50 mm veerweg

Gewicht

24,1 kg

Versnellingen

Shimano Nexus Revo Shifter 7-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflecterend, stalen hieldraad, 60 tpi, 700x50c

Kleuren

Dames: Anthracite
Man: Anthracite
Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminum frame met volledig geïntegreerde 500 Wh PowerTube accu, een Bosch Active Line Plus motor (250 W, 50 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een Purion controller. Een betrouwbare en onderhoudsarme Gates CDX riemaandrijving met Shimano Nexus 7-speed interne versnellingsnaaf, een geveerde voorvork en een geveerde zadelpen, krachtige hydraulische schijfremmen, geïntegreerde verlichting voor en achter, een bagagedrager met stevig en gebruiksvriendelijk MIK-bevestigingssysteem, spatborden, ergonomische handvatten en een systeemsleutel die past op zowel de accu als het meegeleverde beugelslot.

Het past bij jou als...

Je wilt een betrouwbare e-bike voor woon-werkverkeer en stadsgebruik. Je gaat voor een stille, onderhoudsarme Gates riemaandrijving, een interne versnellingsnaaf en het zeer gebruiksvriendelijke Removable Integrated Battery (RIB)-systeem van Trek.

Het laatste woord

De District+ 7 is een comfortabele, zeer onderhoudsarme e-bike voor in en rond de stad. Het bijzondere aan dit model is de riemaandrijving. Die is uiterst duurzaam, uiterst stil en gemakkelijk te onderhouden. Verder heeft de fiets alles wat nodig is voor dagelijks gebruik.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens