Trek District+ 8 (2021)

De District+ 8 is een comfortabele, betrouwbare elektrische stadsfiets met kwalitatieve onderdelen zoals een extra krachtige Bosch 500 Wh accu, een 8-speed versnellingsnaaf
Promo
3499

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube, verticaal, 500 Wh

Motor

Bosch Active Line Plus, 250 watt, 50 Nm, 25 km/u

Controller

Bosch Kiox met antidiefstal-oplossing

Frame

Alpha Smooth Aluminum, met Removable Integrated Battery (RIB), compatibel met Range Boost

Vork

Forklight 3.0 met geïntegreerde 50 Lux verlichting

Gewicht

24,1 kg

Versnellingen

Shimano Nexus Revo Shifter 8-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflecterend, stalen hieldraad, 60 tpi, 700 x 50 c

Kleuren

Dames: Matte Pacific of Rage Red
Heren: Rage Red
Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met lowstep-geometrie en volledig geïntegreerde 500 Wh accu, een Bosch Active Line Plus motor (250 W, 50 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een Kiox controller. Een betrouwbare en onderhoudsarme Shimano Nexus 8-speed interne versnellingsnaaf, krachtige hydraulische velgremmen, een Forklight 3.0 geveerde voorvork met ingebouwde verlichting voor en achter, een bagagedrager met stevig en gebruiksvriendelijk MIK-bevestigingssysteem, spatborden, ergonomische Ultimate Comfort handvatten, en een systeemsleutel die past op zowel de accu als het meegeleverde beugelslot.

Het past bij jou als...

Je wilt graag een betrouwbare, onderhoudsarme elektrische fiets voor stadsgebruik en woon-werkverkeer met een uitrusting die het verschil maakt in prestaties en comfort, zoals een extra krachtige Bosch accu, Forklight 3.0 vering en een breed versnellingsbereik.

Het laatste woord

De District+ 8 is een comfortabele, betrouwbare elektrische stadsfiets met flink wat upgrades die dagelijkse fietsgebruikers en forenzen beslist zullen waarderen. De fiets heeft onder meer een extra krachtige Bosch accu en een Bosch Kiox controller, Forklight 3.0 vering en een 8-speed interne versnellingsnaaf.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens