Trek District+ 8 lowstep (2022)

De District+ 8 Lowstep is een comfortabele, betrouwbare elektrische stadsfiets voorzien van een onderhoudsarme Shimano Nexus interne versnellingsnaaf.
Promo
3599

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube, verticaal, 500 Wh

Motor

Bosch Active Line Plus, 250 watt, 65Nm, 25 km/u

Controller

Bosch Intuvia

Frame

Alpha Smooth Aluminum, met Removable Integrated Battery (RIB), compatibel met Range Boost

Vork

Forklight 3.0 met geïntegreerde 50 Lux verlichting

Gewicht

24,1 kg

Versnellingen

Shimano Nexus C7000, 5-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflecterend, stalen hieldraad, 60 tpi, 700x50 c

Kleuren

Dames: Quicksilver of Mulsanne Blue
Heren: Mulsanne Blue

Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met geïntegreerde 500 Wh Bosch PowerTube accu, een Bosch Performance Line Cruise aandrijfeenheid (250 W, 65 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een Intuvia controller. Een betrouwbare Shimano Nexus 5-speed interne versnellingsnaaf speciaal voor e-bikes, een Forklight 3.0 geveerde voorvork met ingebouwde verlichting, een geveerde zadelpen, krachtige hydraulische schijfremmen, geïntegreerd achterlicht, een bagagedrager met stevig en gebruiksvriendelijk MIK-bevestigingssysteem, spatborden, ergonomische handvatten en een systeemsleutel die past op zowel de accu als het meegeleverde beugelslot.

Het past bij jou als...

Je wilt een betrouwbare e-bike voor woon-werkverkeer en stadsgebruik. Je zoekt naar een fiets met een interne versnellingsnaaf, een krachtig aandrijfsysteem, een accu met hoge capaciteit en zoveel mogelijk geïntegreerde uitrusting.

Het laatste woord

De District+ 8 Lowstep is een comfortabele, zeer onderhoudsvriendelijke e-bike voor in en rond de stad. Hij heeft een betere Bosch motor met meer trekkracht, een interne versnellingsnaaf die speciaal voor e-bikes is ontwikkeld en hij is uitgerust met alle noodzakelijke accessoires voor je dagelijkse ritten.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens