Trek District+ 9 lowstep (2020)

De District+ 9 is een elektrische fiets. Elk onderdeel van deze e-bike is ontworpen voor optimaal comfort bij elke rit, in de stad of naar het werk.
Promo
4499 - Nu 3950

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube, 500 Wh

Motor

Bosch Active Line Plus, 250 watt, 50 Nm, 25 km/u

Controller

Bosch Kiox met antidiefstal-oplossing

Frame

Ultimate Comfort Philosophy, Alpha Super Smooth Aluminium met geïntegreerde RIB-accu en interne kabelgeleiding

Vork

Forklight 3.0 met geïntegreerde 50 Lux verlichting

Gewicht

25,70 kg

Versnellingen

Enviolo automatic+

Remmen

Magura HS22 hydraulische velgrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflecterend, stalen hieldraad, 60 tpi, 700 x 50 c

Kleuren

Dames:Gunmetal
Heren: Gunmetal
Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminum frame met Ultimate Comfort geometrie en een geïntegreerde 500 Wh batterij, een Bosch Active Line Plus motor (250 W, 50 Nm) voor ondersteuning tot 25 km/u en een Kiox controller. Een betrouwbare en onderhoudsarme Shimano Nexus 8-speed interne aandrijving met NuVinci Enviolo CVT naaf, krachtige hydraulische velgremmen, een Forklight 3.0 geveerde voorvork met ingebouwde verlichting, een verende zadelpen, Cable Guidr verstelbare stuurpen, achterdrager, spatborden, ergonomische Ultimate Comfort handvatten, zadel en pedalen en een systeemsleutel die past op zowel de accu als het meegeleverde beugelslot

Het past bij jou als...

Je wilt graag een onderhoudsarme, supercomfortabele elektrische fiets voor stadsgebruik en woon-werkverkeer, met net die eigenschappen die het verschil maken in prestaties en comfort - zoals een extra krachtige Bosch accu, een Forklight 3.0 verende voorvork en Ultimate Comfort voorzieningen.

Het laatste woord

De District+ 9 is een slanke, onderhoudsarme stads-e-bike met veel comfort. Het Ultimate Comfort design en de componenten zorgen er samen met het interne aandrijfsysteem en de zeer complete uitrusting voor dat je elke dag zonder zorgen op je fiets stapt.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens