Trek District+ 9 lowstep (2022)

De District+ 9 is een hoogwaardige elektrische stadsfiets die ontworpen is voor comfort en prestaties in woon-werkverkeer en bij ritjes door de stad
Promo
4199

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube, 500 Wh

Motor

Bosch Performance, 250Watt, 65Nm

Controller

Bosch Intuvia

Frame

Alpha Smooth Aluminum, Removable Integrated Battery, internal cable routing, belt compatibility, post-mount disc

Vork

Forklight 3.0 met geïntegreerde 50 Lux verlichting

Gewicht

25,70 kg

Versnellingen

Enviolo Trekking manual twist shifter automatic+
Ketting: Riemaandrijving Gates CDX belt, 132T

Remmen

Shimano MT200 hydraulic disc

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflective, wire bead, 60tpi, 700x50c

Kleuren

Metallic Gunmetal
Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met geïntegreerde 500 Wh accu, een Bosch Performance Line aandrijfeenheid (250 W, 65 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een Intuvia controller. Een betrouwbare en onderhoudsarme Gates CDX riemaandrijving met NuVinci Enviolo CVT naaf, krachtige hydraulische velgremmen, een Forklight 3.0 geveerde voorvork met ingebouwde koplamp, een verende zadelpen, achterdrager, spatborden, ergonomische handvatten, zadel en pedalen en een systeemsleutel die past op zowel de accu als het meegeleverde beugelslot.

Het past bij jou als...

Je wilt graag een onderhoudsarme, comfortabele elektrische fiets voor stadsgebruik en woon-werkverkeer, met net die eigenschappen die het verschil maken in prestaties en comfort - zoals een extra krachtige Bosch accu en een Forklight 3.0 vering.

Het laatste woord

De District+ 9 is een slanke, hoogwaardige onderhoudsarme stads-e-bike met veel comfort. Hij is voorzien van een gebruiksvriendelijke Gates CDX riemaandrijving en Enviolo CVT naaf en heeft alle handige functies die nodig zijn om elke dag plezierig en zorgeloos fietsen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens