Trek Domane AL 5 (2022)

De Domane AL 5 Disc is snel, soepel en geeft vertrouwen.
Promo
2049

Specificaties

Frame

200 Series Alpha Aluminium, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, spatbordbevestigingen, geschikt voor DuoTrap S, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm

Vork

Domane AL carbon.

Wielen

Bontrager lichtmetaal, afgedichte lagers, centerlock disc

Banden

Bontrager R1 Hard-Case Lite, stalen hieldraad, 60 tpi, 700 x 32c.

Versnellingen

Shimano 105, 2x11-speed

Remmen

Shimano 105 hydraulische schijfrem

Gewicht

10,25 kg

Kleuren

Lithium Grey/Trek Black
Factory Orange/Lithium Grey

Een 2x11 (22-speed) Shimano 105 aandrijving heeft een breed versnellingsbereik voor het rijden op verschillende soorten terrein. Het lichtgewicht aluminium frame heeft spatbordbevestigingen en een stabiele Endurance-geometrie voor een vertrouwenwekkend stuurgedrag. Plus Tubeless Ready velgen en hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle weersomstandigheden. Een carbon voorvork en IsoZone stuur absorberen vermoeiende trillingen van het wegdek.

Het past bij jou als...

Je wilt een comfortabele, sportieve aluminium racefiets die opgebouwd is met hoogwaardige onderdelen. Je bent van plan om vele snelle kilometers te gaan maken op verharde wegen en lichte gravelpaden.

Het laatste woord
Onze beste aluminium Domane is voorzien van racewaardige onderdelen en een comfortabel rijgedrag. Samen vormt dat een onverslaanbare combinatie op lange ritten en ruwe wegen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens