Trek Domane+ ALR Electric (2022)

De Domane+ ALR is een elektrisch aangedreven aluminium racefiets voor wielrenners die hetzelfde gevoel willen hebben als op een traditionele racefiets
Promo
4199

Specificaties

Accu

Fazua Evation 250 Wh

Motor

Fazua Evation Drive Pack, ondersteuning tot maximaal 25 km/u

Controller

Fazua Evation tiptoets remote-bediening

Frame

300 Series Alpha Aluminium, Fazua Evation geïntegreerd aandrijfsysteem, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging, spatbordbevestigingen, 148 x 12 mm steekas

Vork

Domane+ carbon, taps toelopende lichtmetalen stuurbuis, flat-mount schijfrembevestiging, 12 x 100 mm steekas
Wielen

Gewicht

15.2 kg

Versnellingen

Shimano 105, 2x11-speed.

Remmen

Shimano 105 hydraulische schijfrem

Kleuren

Voodoo Trek Black
Crimson Red/Trek Black
Een 300 Series Alpha Aluminium frame frame en vork met een lichte, snelle en efficiënte Fazua Evation motor met 250 Wh accu die ondersteunt tot 25 km/u. Het Fazua-systeem (motor en accu) is eenvoudig uit het frame te halen, zodat je de fiets met of zonder motor kunt gebruiken. Plus een Fazua controller, een 2x11 Shimano 105 aandrijving en hydraulische schijfremmen.

Het past bij jou als...

Je bent een fervente wielrenner op zoek naar een hoogwaardige e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wilt een elektrisch aandrijfsysteem dat zo licht en efficiënt is dat je het eigenlijk nauwelijks voelt, totdat je de knop omzet en een stevige duw in je rug krijgt.

Het laatste woord

Ons best geprijsde Domane+ frame gekoppeld aan een gestroomlijnd en efficiënt e-bikesysteem, plus de betrouwbaarheid van een Shimano 105 aandrijving. Je krijgt het beste van twee werelden - het gevoel van een echte racefiets, maar ook dat heerlijke duwtje in de rug om de top te halen of nog wat extra kilometers te maken.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens