Trek Domane+ LT7 Electric (2022)

De Domane+ LT 7 is een elektrisch aangedreven carbon racefiets voor wielrenners die hetzelfde gevoel willen hebben als op een traditionele racefiets
Promo
7999

Specificaties

Accu

Fazua Evation 1.0, 250 Wh

Motor

Fazua Evation Drive Pack, ondersteuning tot maximaal 25 km/u

Controller

Fazua Evation tiptoets remote-bediening

Frame

500 Series OCLV Carbon, Fazua Evation geïntegreerd aandrijfsysteem, taps toelopende balhoofdbuis, IsoSpeed achter, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging, spatbordbevestigingen, 148 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL Carbon

Versnellingen

Shimano Ultegra R8020, 2x11-speed.

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem

wielset

Bontrager Aeolus Pro 3V, OCLV Carbon, Tubeless Ready,

Gewicht

13.6 kg

Kleuren

Dnister Black

Rage Red to Deep Dark Blue Fade

Een 500 Series OCLV Carbon frame en vork met IsoSpeed achter, een lichte, snelle en efficiënte Fazua Evation Ride 50 motor met een 250 Wh accu die ondersteunt tot 25 km/u. Het Fazua-systeem (motor en accu) is eenvoudig uit het frame te halen, zodat je de fiets met of zonder motor kunt gebruiken. Plus een Fazua controller, een 2x12 Shimano Ultegra Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem, Bontrager Aeolus Pro 3V carbon wielen en hydraulische schijfremmen.

Het past bij jou als...

Je bent een fervente wielrenner op zoek naar een e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wilt een draadloos elektronisch schakelsysteem en een elektrisch aandrijfsysteem dat zó licht en efficiënt is dat je het eigenlijk nauwelijks voelt, totdat je de knop indrukt en een stevige duw in je rug krijgt.

Het laatste woord

Ons comfortabele Domane+ frame gekoppeld aan een gestroomlijnd en efficiënt e-bikesysteem, plus de nauwkeurigheid van een Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem. Je krijgt het beste van twee werelden - het gevoel van een echte racefiets, maar ook dat heerlijke duwtje in de rug om de top te halen of nog wat extra kilometers te maken.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens