Trek Domane+ LT9 Electric (2021) P1

De Domane+ LT9 is een elektrisch aangedreven carbon racefiets voor wielrenners die hetzelfde gevoel willen hebben als op een traditionele racefiets, maar dan met een dosis extra power.
Promo
10999

Specificaties

Accu

Fazua Evation 1.0, 250 Wh

Motor

Fazua Evation Drive Pack, ondersteuning tot maximaal 25 km/u

Controller

Fazua Evation tiptoets remote-bediening

Frame

500 Series OCLV Carbon, Fazua Evation geïntegreerd aandrijfsysteem, taps toelopende balhoofdbuis, IsoSpeed achter, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging, spatbordbevestigingen, 148 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL Carbon

Gewicht

13.6 kg

Versnellingen

Shimano Dura-Ace Di2, 21x11-speed

Remmen

Shimano Dura-Ace hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager R3 Hard-Case Lite TLR raceband. 700x32c

Kleuren

Dnister Black
Gloss Purple Flip
Rage Red to Deep Dark Blue Fade
Een 500 Series OCLV Carbon frame en vork met IsoSpeed achter, een lichte, snelle en efficiënte Fazua Evation motor met 250 Wh accu die ondersteunt tot 25 km/u. Het Fazua-systeem (motor en accu) is eenvoudig uit het frame te halen, zodat je de fiets met of zonder motor kunt gebruiken. Plus een Fazua controller, een 2x11 Shimano Dura-Ace Di2 elektronisch schakelsysteem, Bontrager Aeolus Pro 3V carbon wielen, geïntegreerde verlichting en hydraulische schijfremmen.

Het past bij jou als...

Je bent een fervente wielrenner op zoek naar een e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wilt een elektrisch aandrijfsysteem dat zo licht en efficiënt is dat je het eigenlijk nauwelijks voelt, totdat je de knop omzet en een stevige duw in je rug krijgt.

Het laatste woord

Ons comfortabele Domane+ frame gekoppeld aan een gestroomlijnd en efficiënt e-bikesysteem plus het allerbeste elektronische schakelsysteem van Shimano. Je krijgt het beste van twee werelden - het gevoel van een echte racefiets, maar ook dat heerlijke duwtje in de rug om de top te halen of nog wat extra kilometers te maken

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens