Trek Domane SL 4 Disc (2021)

De Domane SL 4 Disc is het carbon basismodel in onze familie van comfortracers en hij biedt een onwaarschijnlijk hoog prestatieniveau gezien zijn prijskaartje.
Promo
2499

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor & achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, bevestigingspunten voor spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL carbon.

Wielen

Bontrager Affinity Disc

Banden

Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700 x 32c

Versnellingen

Shimano Tiagra, 2x10-speed

Remmen

Shimano Tiagra hydraulische schijfrem

Gewicht

9,85 kg

Kleuren

Slate/Radioactive Red
Voodoo Trek Black
Een 500 Series OCLV Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed voor en achter, een stabiele Endurance-geometrie, krachtige flat-mount schijfremmen en een 2x10 Shimano Tiagra aandrijving. Plus een microverstelbare seatmast, spatbordbevestigingen en Tubeless Ready wielen die voorzien zijn van brede 700 x 32 banden. De interne opbergruimte en interne kabelgeleiding verfraaien het uiterlijk van het frame en verhogen de veelzijdigheid.

Het past bij jou als...

Je wilt geweldige prestatiemogelijkheden tegen een scherpe prijs. Je zoekt naar een carbon fiets met een supersoepel rijgedrag zodat je optimaal kunt presteren tijdens lange ritten. Je wilt bovendien het extra vertrouwde gevoel van schijfremmen en bredere banden.

Het laatste woord
De Domane SL 4 Disc is het carbon basismodel in de familie, maar als je het relatief kleine prijsverschil ten opzichte van aluminium ziet, maak je een grote sprong vooruit op het gebied van techniek, inclusief een veel lichter frame, IsoSpeed voor en achter, een full carbon voorvork en de extra remkracht en bandenvrijheid die samenhangt met de montage van schijfremmen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens