Trek Domane SL 5 Disc (2021)

De Domane SL 5 is een prestatiegerichte racefiets die snel en tegelijkertijd comfortabel is.
Promo
2799

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor & achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, bevestigingspunten voor spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL carbon.

Wielen

Bontrager Paradigm Comp 25 TLR Disc

Banden

Bontrager R2 Hard-Case Lite, 700 x 32c

Versnellingen

Shimano Ultegra, 2x11-speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem

Gewicht

9,30 kg

Kleuren

Dark Aquatic/Trek Black
Matte Charcoal/Trek Black
Een 500 Series OCLV Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed voor en achter, een stabiele Endurance-geometrie, krachtige flat-mount schijfremmen, een complete 2x11 Shimano 105 groepset en Tubeless Ready wielen voorzien van bredere 700 x 32 banden. De interne opbergruimte en interne kabelgeleiding verfraaien het uiterlijk van het frame en verhogen de veelzijdigheid.

Het past bij jou als...

Je wilt een veelzijdige, capabele carbon fiets met een supersoepel rijgedrag waarmee je de hele dag op topniveau kunt presteren. Dit is een uitstekende fiets als je vaak rijdt in omstandigheden waar bredere banden en schijfremmen een groot verschil maken.

Het laatste woord
Carbon, comfort, competentie. De Domane SL 5 is speciaal gebouwd voor lange ritten en heeft een carbon frame, stabiele Endurance-geometrie en comfortverhogende IsoSpeed voor en achter. Je krijgt extra voordeel in de vorm van een betere Shimano 105 aandrijving en krachtige schijfremmen waardoor je tevens met bredere banden kunt rijden.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens