Trek Domane SL 6 (2022)

De Domane SL 6 is een prestatiegerichte racefiets die snel en tegelijkertijd comfortabel is.
Promo
4299

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor & achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, bevestigingspunten voor spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL carbon.

Wielen

Bontrager Paradigm Comp 25 TLR Disc

Banden

Bontrager R3 Hard-Case Lite, 700 x 32c

Versnellingen

Shimano Ultegra, 2x11-speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem

Gewicht

9,20 kg

Kleuren

Crimson/Trek Black

Satin Dark Aquatic/Satin Trek Black

Een 500 Series OCLV Carbon frame met comfortabele IsoSpeed voor en achter, krachtige flat-mount schijfremmen en een complete 2x11 Shimano Ultegra groepset. Verder voorzien van Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready wielen, een Bontrager Elite IsoZone stuur dat vermoeidheid vermindert plus interne bergruimte en kabelgeleiding die bijdragen aan de veelzijdigheid en het uiterlijk van de fiets.

Het past bij jou als...

Kwaliteit, comfort en snelheid zijn jouw belangrijkste aandachtspunten. Je wilt een lichtgewicht carbon fiets die bestand is tegen zware dagtochten en harde wedstrijdkilometers waarbij de IsoSpeed voor en achter zorgt voor comfort terwijl de hydraulische schijfremmen onder alle weersomstandigheden vertrouwenwekkende remkracht bieden.

Het laatste woord
Alle comfortverhogende voordelen van een carbon Domane met een meer prestatiegerichte Shimano Ultegra groepset en de extra remkracht van schijfremmen. Deze fiets is snel, licht, soepel en klaar voor het avontuur.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens