Trek Domane SL 6 Etap (2022)

De Domane SL 6 eTap is een prestatiegerichte endurance-racefiets die een onwaarschijnlijk voordeel haalt uit het volledig draadloze elektronische SRAM Rival AXS schakelsysteem.
Promo
4699

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor & achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, bevestigingspunten voor spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL carbon.

Wielen

Bontrager Paradigm Comp 25 TLR Disc

Banden

Bontrager R3 Hard-Case Lite, 700 x 32c

Versnellingen

SRAM Rival eTap AXS 2x12 draadloos elektronisch schakelsysteem.

Crankstel SRAM Rival, 46/33T

Gewicht

9,15 kg

Kleuren

Crimson/Trek Black
Satin Dark Aquatic/Satin Trek Black

Een 500 series OCLV Carbon frame met comfortabele IsoSpeed aan de voor- en achterzijde. Een SRAM Rival eTap AXS 2x12 draadloos elektronisch schakelsysteem en krachtige flat-mount schijfremmen. Verder voorzien van Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready wielen, een Bontrager Elite IsoZone stuur dat vermoeidheid vermindert plus een interne opbergruimte in het frame en interne kabelgeleiding die bijdragen aan de veelzijdigheid en het uiterlijk van de fiets.

Het past bij jou als...

Je wilt een supersoepele en en snelle carbon endurance-fiets voor lange dagen in het zadel. Daarnaast wil je de onwaarschijnlijke snelheid, nauwkeurigheid en het fraaie uiterlijk van het allernieuwste SRAM draadloze elektronische schakelsysteem..

Het laatste woord
Alle comfort en demping van een carbon frame met IsoSpeed aan de voor- en achterzijde, plus de prestatievoordelen van draadloos elektronisch schakelen. Met de Rival eTap kun je bliksemsnel schakelen (zelfs onder belasting) en het systeem is onderhoudsarm.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens