Trek Domane SL 7 (2022)

De Domane SL 7 is een zeer sportieve endurance racefiets met een gloednieuw draadloos elektronisch Ultegra Di2 schakelsysteem
Promo
6299

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor & achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, bevestigingspunten voor spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Domane SL carbon.

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 3V, OCLV Carbon, Tubeless Ready, 25 mm velgbreedte

Banden

Bontrager R3 Hard-Case Lite 700 x 32c

Versnellingen

Shimano Ultegra DI2 draadloos elektronisch schakelsysteem 2x12 speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem

Gewicht

8,85 kg

Kleuren

Dark Prismatic/Trek Black

Een 500 Series OCLV Carbon frame met soepele IsoSpeed voor en achter, krachtige flat-mount hydraulische schijfremmen en een fonkelnieuw draadloos 2x12 Shimano Ultegra Di2 schakelsysteem voor ongeëvenaarde schakelprecisie. Verder voorzien van Aeolus Pro 3V carbon wielen, een Bontrager Elite IsoZone stuur dat vermoeidheid vermindert plus interne bergruimte en interne kabelgeleiding die bijdragen aan de veelzijdigheid en het uiterlijk van de fiets.

Het past bij jou als...

Je bent snel, maar je wil nog sneller worden. Je zoekt naar het snelheidsvoordeel van een lichtgewicht carbon frame, carbon wielen plus een nauwkeurig en razendsnel schakelend Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem voor consistent en betrouwbaar schakelgedrag.

Het laatste woord
De Domane heeft een geweldige reputatie opgebouwd als een snel, stabiel en zeer veelzijdig raceplatform voor lange ritten en het winnen van de grootste races ter wereld. Het draadloze elektronische Shimano Di2 schakelsysteem brengt de prestatiemogelijkheden naar een nog hoger niveau door uiterst snel, betrouwbaar en nauwkeurig schakelgedrag.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens