Trek Domane SLR 6 (2021) P1

Het hart van de Domane SLR 6 Disc is een high-end endurance racefiets dat we ooit hebben gemaakt.
Promo
6699

Specificaties

Frame

700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor, verstelbare IsoSpeed achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, spatbordbevestigingen, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas.

Vork

Domane SLR carbon.

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 3V, OCLV Carbon, Tubeless Ready

Banden

Bontrager R3  Hard-Case Lite raceband. 700x32c

Versnellingen

Shimano Ultegra, 2x11-speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem.

Gewicht

8,70 kg

Kleuren

Radioactive Coral/Trek Black
Viper Red/Trek White
Trek White/Blue
Ons lichtste 700 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed voor en verstelbare IsoSpeed achter. Hij is uitgerust met de complete Shimano Ultegra aandrijving, flat-mount schijfremmen, Bontrager Aeolus Pro 3V carbon wielen, brede 700 x 32 banden voor extra stabiliteit op ruwe wegen en een Bontrager Pro IsoCore stuur dat de trillingen van het wegdek met 20% vermindert ten opzichte van een standaard carbon stuur. De interne opbergruimte en interne kabelgeleiding verfraaien het uiterlijk van het frame.

Het past bij jou als...

Je wilt ons lichtste Domane-frame ooit, met het extra voordeel van hydraulische schijfremmen en bredere banden voor meer snelheid, stabiliteit en vertrouwen.

Het laatste woord
De Domane SLR 6 Disc is licht en snel, maar zijn grote meerwaarde is het comfortabele en ongelofelijk coole IsoSpeed verstelsysteem waarmee je zelf de demping van je frame kunt instellen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens