Trek Domane SLR 7 (2022) P1

De Domane SLR 7 is een ultralichte endurance racefiets met een topafmontage die past bij een dergelijke snelle, prestatiegerichte fiets
Promo
8799

Specificaties

Frame

700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor, verstelbare IsoSpeed achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, spatbordbevestigingen, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas.

Vork

Domane SLR carbon.

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 3V, OCLV Carbon, Tubeless Ready

Banden

Bontrager R3  Hard-Case Lite raceband. 700x32c

Versnellingen

Shimano Ultegra Di2, 2x12-speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem.

Gewicht

8,45 kg

Kleuren

Trek White/Blue

Viper Red/Trek White

Amethyst

Dark Prismatic/Trek Black

Radioactive Coral to Yellow Fade

Een 700 Series OCLV Carbon frame en vork met IsoSpeed voor en verstelbare IsoSpeed achter, geïntegreerde interne opbergruimte plus spatbordbevestigingen. Hij is uitgerust met de gloednieuwe draadloze Shimano Ultegra 2x12 Di2 groepset met elektronisch schakelsysteem, krachtige flat-mount schijfremmen, Aeolus Pro 3V carbon wielen en een Bontrager Pro IsoCore stuur dat de trillingen van het wegdek met 20% vermindert ten opzichte van een standaard carbon stuur.

Het past bij jou als...

Je bent op zoek naar een doorslaggevend voordeel met een fiets die op technisch gebied superieur is. Je wilt het meest geavanceerde endurance raceframe dat we aanbieden met het bijkomende voordeel van een draadloos Di2 elektronisch schakelsysteem voor snel en betrouwbaar schakelgedrag onder alle omstandigheden.

Het laatste woord
Ons allerbeste Domane carbon frame met het nauwkeurige schakelgedrag dat alleen mogelijk is met een draadloos Shimano Di2-systeem. Je krijgt de techniek die doorslaggevend is op het gebied van comfort, betrouwbaarheid en snelheid tijdens lange wedstrijden en competitieve groepsritten.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens