Trek Domane SLR 9 (2022) P1

De Domane SLR 9 Disc sluit geen compromissen. Deze topklasse endurance-racefiets is uitgerust met een complete Shimano Dura-Ace Di2 aandrijving met elektronisch schakelsysteem
Promo
12099

Specificaties

Frame

700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor, verstelbare IsoSpeed achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, spatbordbevestigingen, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas.

Vork

Domane SLR carbon.

Wielen

Bontrager Aeolus RSL 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready

Banden

Bontrager R3  Hard-Case Lite raceband. 700x32c

Versnellingen

Shimano Dura-Ace Di2, 2x12-speed

Remmen

Shimano Dura-Ace hydraulische schijfrem.

Gewicht

7,95 kg

Kleuren

Trek White/Blue
Amethyst
Dark Prismatic/Trek Black
Viper Red/Trek White
Radioactive Coral to Yellow Fade

Ons lichtste 700 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed voor en verstelbare IsoSpeed achter. Hij is uitgerust met een nieuw en uiterst nauwkeurig Shimano Dura-Ace Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem, flat-mount schijfremmen, Bontrager Aeolus RSL 37 carbon wielen en een Bontrager Pro IsoCore stuur dat de trillingen van het wegdek met 20% vermindert ten opzicht van een standaard carbon stuur. De interne opbergruimte en interne kabelgeleiding verfraaien het uiterlijk van het frame.

Het past bij jou als...

Je neemt het wielrennen serieus en je wilt de snelste, lichtste endurance racefiets die we maken - dezelfde fiets die Roubaix en Vlaanderen heeft gewonnen. Bovendien wil je het flitsende, nauwkeurige schakelgedrag van een draadloos elektronisch schakelsysteem.

Het laatste woord
De beste endurance racefiets die we maken, uitgerust met de allerbeste onderdelen en het allernieuwste draadloze Di2 schakelsysteem. Dit is onze snelste Domane ooit. Hij is gemaakt om klassiekers te winnen en dat is precies wat hij ook heeft gedaan.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens