Trek Domane SLR 9 Etap (2022) P1

De Domane SLR 9 Disc eTap is ons beste endurance raceframe gekoppeld aan baanbrekende aandrijftechnologie.
Promo
13099

Specificaties

Frame

700 Series OCLV Carbon, IsoSpeed voor, verstelbare IsoSpeed achter, interne bergruimte, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, 3S chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, spatbordbevestigingen, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas.

Vork

Domane SLR carbon.

Wielen

Bontrager Aeolus RSL 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready

Banden

Bontrager R4  Hard-Case Lite raceband. 700x28c

Versnellingen

SRAM RED eTap AXS, 2x12-speed

Crankset: SRAM Red AXS Power Meter, 46/33, DUB-trapas,

Remmen

SRAM Red eTap AXS hydraulische schijfrem

Gewicht

7,90kg

Kleuren

Viper Red/Trek White

Trek White/Blue

Amethyst

Dark Prismatic/Trek Black

Radioactive Coral to Yellow Fade

 

 

 

 

Een lichtgewicht 700 Series OCLV Carbon frame en vork met stabiele endurance-geometrie en comfortabele IsoSpeed voor en verstelbare IsoSpeed achter, plus een complete SRAM RED eTap AXS 2x12 aandrijving met draadloos elektronisch schakelsysteem dat je met behulp van de AXS app naar eigen wens kunt instellen. Plus een SRAM RED AXS vermogensmeter, Aeolus RSL 37 carbon wielen en een Bontrager IsoCore stuur dat trillingen van het wegdek met 20% vermindert ten opzichte van een standaard carbon stuur.

Het past bij jou als...

Je neemt het wielrennen serieus en je wilt de snelste, lichtste endurance racefiets die we maken - dezelfde fiets die Roubaix en Vlaanderen heeft gewonnen - met de allerbeste SRAM 12-speed aandrijving met draadloos elektronisch schakelsysteem voor nauwkeurig schakelen en beter verdeelde schakelstappen.

Het laatste woord
De beste endurance racefiets die we maken met de beste onderdelen die er verkrijgbaar zijn voor racefietsen, inclusief het meest geavanceerde draadloze elektronische schakelsysteem op de markt. De Domane SLR 9 Disc eTap is onze lichtste en snelste Domane ooit. Hij is gemaakt om klassiekers te winnen en dat is precies wat hij ook heeft gedaan.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens