Trek Dual Sport 3 Equipped (2021)

De Dual Sport 3 Equipped is snel en efficiënt op verharde wegen en voelt vertrouwd en solide aan op onverharde paden
Promo
899

Specificaties

Frame

200 Series Alpha Aluminium, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, spatbordbevestigingen, geschikt voor DuoTrap S, flat-mount schijfrembevestiging, 130 x 5 mm QR

Vork

SR Suntour NEX met spiraalveer, preload, hydraulische lockout, 100 x 5 mm QR, 63 mm veerweg

Gewicht

14.5 kg

Versnellingen

Shimano Alivio, 2x9 speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager H2 Comp, reflecterend, stalen hieldraad, 30 tpi, 700 x 40c

Kleuren

Man: Lithium grey
Een lichtgewicht Alpha Gold Aluminium frame met interne kabelgeleiding, een soepele SR Suntour voorvork met lockout, een 2x9 Shimano aandrijving met een breed versnellingsbereik plus een Shimano naafdynamo die de meegeleverde voor- en achterverlichting van stroom voorziet, weerbestendige schijfremmen, ergonomische handvatten, spatborden, een MIK-compatibele achterdrager en een Blendr stuurpen voor eenvoudige integratie van accessoires.

Het past bij jou als...

Je wilt meer avontuur tijdens je recreatieve tochtjes en daarom zoek je een snelle en solide hybride fiets met kwaliteitsonderdelen en een functionele uitrusting die bestand is tegen dagelijks woon-werkverkeer, fitness-uitspattingen op lichte trails, offroad-uitstapjes en nog veel meer.

Het laatste woord

De Dual Sport 3 Equipped is snel en efficiënt op verharde wegen en voelt vertrouwd en solide aan op onverharde paden. Hij heeft een robuuste Shimano-aandrijving, een flinke hoeveelheid functionele accessoires aan boord en een naafdynamo die koplamp en achterlicht van stroom voorziet.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens