Trek Emonda ALR 5 Disc (2022)

De Émonda ALR 5 Disc is een lichte, wendbare racefiets met een geavanceerd aluminium frame dat eruit ziet en rijdt als een veel duurdere carbon fiets.
Promo
2399

Specificaties

Frame

Ultralicht 300 Series Alpha Aluminium, Invisible Weld Technology, taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, geschikt voor DuoTrap S, Flat-Mount schijfrem, 142 x12 mm steekas.

Vork

Émonda SL full carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne remkabelgeleiding, Flat-Mount schijfrem, 12 x 100 mm steekas

Wielen

Bontrager lichtmetaal, afgedichte lagers, centerlock disc


Banden

Bontrager R1 Hard-Case Lite, stalen hieldraad 700 x 25c

Versnellingen

Shimano 105, 2x11-speed

Remmen

Shimano 105 hydraulische schijfrem

Gewicht

8.95 kg

Kleuren

Slate to Trek Black Fade
Purple Abyss
Een licht frame van 300 Series Alpha Aluminium met geprofileerde buizen en Invisible Weld Technology, een Émonda SL trillingdempende carbon voorvork, interne kabelgeleiding door frame en vork, een complete 2x11 Shimano 105 aandrijving voor nauwkeurig en betrouwbaar schakelen, krachtige flat-mount hydraulische schijfremmen en tubeless ready wielen.

Het past bij jou als...

Je wilt alle voordelen van een fiets die ontworpen is om de lichtste in zijn klasse te zijn, met een gunstig geprijsd aluminium frame dat eruit ziet en net zo rijdt als een carbon frame. Bovendien wil je de vertrouwd aanvoelende remkracht die schijfremmen bieden.

Het laatste woord
De betere prestaties van schijfremmen, het geavanceerde aluminium frame dat eruit ziet en rijdt als carbon en de betrouwbare Shimano 105 aandrijving maken deze wedstrijdklare racer ongelooflijk allround.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens