Trek Emonda SL 5 Disc (2022)

De Émonda SL 5 is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen en gebouwd is om de snelste klimfiets te zijn die Trek ooit heeft gebouwd.
Promo
2999

Specificaties

Frame

Ultralicht 500 Series OCLV Carbon, Ride Tuned prestatiegerichte buisoptimalisatie, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, geschikt voor DuoTrap S, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Émonda SL full carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging, 12 x 100 mm steekas

Wielen

Bontrager lichtmetaal, afgedichte lagers, centerlock

Banden

Bontrager raceband. 700x25c

Versnellingen

Shimano 105, 2x11-speed

Remmen

Shimano 105 hydraulic disc, flat mount

Gewicht

8.95 kg

Kleuren

Carbon Blue Smoke/Metallic Blue
Quicksilver/Brushed Chrome

Een lichtgewicht en aerodynamisch 500 Series OCLV Carbon frame en vork met een complete Shimano 105 11-speed aandrijving, krachtige Shimano Flat-Mount hydraulische schijfremmen, interne kabelgeleiding voor een strakker uiterlijk en Bontrager Tubeless Ready wielen.

Het past bij jou als...

Je wilt de prestaties van een lichte, snelle carbon racefiets voor een scherpe prijs. Je bent een beginnende wielrenner of een doorgewinterde coureur op zoek naar een upgrade van een aluminium fiets. Je kiest bewust voor betrouwbare onderdelen, krachtige remmen en een lager gewicht, plus de rijkwaliteiten van een aerodynamisch OCLV Carbon frame.

Het laatste woord
Deze lichte en aerodynamische fiets is ronduit snel bergop en vlakke stukken. Hij biedt alle remkracht en controle die je nodig hebt voor lange afdalingen. De upgrade met hydraulische schijfremmen en een betrouwbare aandrijving maken deze fiets tot een geweldige keuze als jouw eerste carbon racefiets.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens