Trek Emonda SLR 6 Disc Etap (2022) P1

De Émonda SLR 6 is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen en gebouwd is om de snelste klimfiets te zijn die we ooit hebben gebouwd.
Promo
7599

Specificaties

Frame

Ultralicht 800 Series OCLV Carbon, Ride Tuned prestatiegerichte buisoptimalisatie, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, geschikt voor DuoTrap S, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Émonda SLR full carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready, 37 mm velghoogte.

Banden

Bontrager R3 Hard-Case Lite raceband. 700x25c

Versnellingen

SRAM Rival eTap AXS, 2x12-speed

Remmen

SRAM Rival hydro Disc

Gewicht

7 kg

Kleuren

Radioactive Coral to Yellow Fade
Navy Carbon Smoke/Viper Red 
Navy Carbon Smoke/Blue
Matte Onyx Carbon
Amethyst

Een ultralicht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame dat minder dan 700 gram weegt, een SRAM Rival eTap AXS draadloos elektronisch schakelsysteem, lichtgewicht Bontrager Aeolus Pro 37 OCLV Carbon Tubeless Ready wielen, een Aeolus RSL OCLV Carbon geïntegreerde aero stuur/stuurpencombi en krachtige hydraulische schijfremmen.

Het past bij jou als...

Je bent een fanatieke wielrenner en wilt de lichtste en snelste racefiets die we maken. Die moet natuurlijk zijn uitgerust met het fraaiste en nieuwste SRAM draadloze elektronische schakelsysteem dat supersnel en nauwkeurig schakelt. Je doel is om iedereen te verslaan op elke beklimming.

Het laatste woord
Deze fiets verplettert elke berg en vliegt vooruit op het vlakke. Hij is aerodynamisch voor meer gratis snelheid, maar hij offert niets van die verbazingwekkende lichtgewicht rijkwaliteiten op waar de Émonda zo bekend om is. Hij is bovendien uitgerust met een draadloos elektronisch schakelsysteem om razendsnel te kunnen schakelen.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens