Trek Emonda SLR 7 (2022) P1

De Émonda SLR 7 Disc eTap is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen en gebouwd is om de snelste klimfiets te zijn die we ooit hebben gebouwd.
Promo
8599

Specificaties

Frame

Ultralicht 800 Series OCLV Carbon, Ride Tuned prestatiegerichte buisoptimalisatie, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, geschikt voor DuoTrap S, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Émonda SLR full carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready

Banden

Bontrager R3 Hard-Case Lite raceband. 700x25c

Versnellingen

Shimano Ultegra Di2, R8070, 2x11-speed

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem

Gewicht

7 kg

Kleuren

*Radioactive Coral to Yellow Fade

*Navy Carbon Smoke/Viper Red
 
*Navy Carbon Smoke/Blue

*Dark Prismatic/Trek Black

*Matte Deep Smoke

*Amethyst

Een ultralicht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame dat minder dan 700 gram weegt, een gloednieuw Shimano Ultegra Di2 2x12 draadloos elektronisch schakelsysteem, lichtgewicht Bontrager Aeolus Pro 37 OCLV Carbon Tubeless Ready wielen, een Aeolus RSL OCLV Carbon geïntegreerde aero stuur/stuurpencombi en krachtige hydraulische schijfremmen.

Het past bij jou als...

Je wilt klimmen als de beste, demarreren uit het peloton en elke sprint winnen. Je gaat voor de lichtste en snelste racefiets die we maken en kiest voor het prestatievoordeel van een snel en nauwkeurig schakelend elektronisch schakelsysteem.
 

Het laatste woord
Met deze fiets vlieg je elke beklimming op. Hij is aerodynamisch voor meer gratis snelheid, maar hij offert niets van die verbazingwekkende lichtgewicht rijkwaliteiten op waar de Émonda zo bekend om is. Bovendien heeft hij een elektronisch schakelsysteem zodat je nooit mis schakelt.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens