Trek Emonda SLR 9 (2021) P1

De Émonda SLR 9 Disc is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen en gebouwd is om de snelste klimfiets te zijn die we ooit hebben gebouwd.
Promo
11499

Specificaties

Frame

Ultralicht 800 Series OCLV Carbon, Ride Tuned prestatiegerichte buisoptimalisatie, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, geschikt voor DuoTrap S, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Émonda SLR full carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging

Wielen

Bontrager Aeolus RSL 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready,

Banden

Bontrager R4 Handgemaakte Hard-Case Lite raceband. 700x25c

Versnellingen

Shimano Dura-Ace Di2 R9170, 11-speed

Remmen

Shimano Dura-Ace hydraulische schijfrem

Gewicht

6,75 kg

Kleuren

Navy Carbon Smoke/Viper Red
Navy Carbon Smoke/Blue
Matte Onyx Carbon
Een ultralicht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame dat minder dan 700 gram weegt, een 2x11 Dura-Ace Di2 elektronisch schakelsysteem, ultralichte, snelle en stabiele Bontrager Aeolus RSL 37 OCLV Carbon Tubeless Ready wielen, een Aeolus RSL OCLV Carbon geïntegreerde aero stuur/stuurpencombi en krachtige hydraulische schijfremmen.

Het past bij jou als...

Geweldig is voor ieder ander. Maar jij wilt het beste, net als de profs van Trek-Segafredo. Dus kies je voor onze lichtste en snelste racefiets ooit, volgepakt met techniek die een ongelofelijk verschil maakt in prestaties.

Het laatste woord
Alles aan deze fiets is ultralicht en ultrasnel, van het aeroframe en de carbon wielen tot aan het nauwkeurig en betrouwbaar schakelende Dura-Ace Di2 schakelsysteem.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens