Trek Emonda SLR 9 Disc (2022) P1

De Émonda SLR 9 Disc is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen en gebouwd is om de snelste klimfiets te zijn die we ooit hebben gebouwd.
Promo
12099

Specificaties

Frame

Ultralicht 800 Series OCLV Carbon, Ride Tuned prestatiegerichte buisoptimalisatie, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding, geschikt voor DuoTrap S, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

Émonda SLR full carbon, taps toelopende carbon stuurbuis, interne kabelgeleiding, flat-mount schijfrembevestiging

Wielen

Bontrager Aeolus RSL 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready,

Banden

Bontrager R3 Hard-Case Lite raceband. 700x25c

Versnellingen

Derailleur: Shimano Dura-Ace R9250, 12-speed

Crankset: Shimano Dura-Ace R9200, 52/36T

Remmen

Shimano Dura-Ace hydraulische schijfrem

Gewicht

6,75 kg

Kleuren

Amethyst
Matte Deep Smoke
Navy Carbon Smoke/Blue
Dark Prismatic/Trek Black
Navy Carbon Smoke/Viper Red
Radioactive Coral to Yellow Fade

Een ultralicht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame dat minder dan 700 gram weegt, een fonkelnieuw 2x12 Dura-Ace Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem, ultralichte, snelle en stabiele Bontrager Aeolus RSL 37 OCLV Carbon Tubeless Ready wielen, een Aeolus RSL OCLV Carbon geïntegreerde aero stuur/stuurpencombi en krachtige hydraulische schijfremmen.

Het past bij jou als...

Geweldig is voor ieder ander. Maar jij wilt het beste, net als de profs van Trek-Segafredo. Dus kies je voor onze lichtste en snelste racefiets ooit, volgepakt met techniek die een ongelofelijk verschil maakt in prestaties.

Het laatste woord
Alles aan deze fiets is ultralicht en ultrasnel, van het aeroframe en de carbon wielen tot aan het nauwkeurig en betrouwbaar schakelende nieuwe Dura-Ace Di2 draadloze elektronische schakelsysteem.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens