Trek FX 3 Disc Equipped (2021)

De FX 3 Disc Equipped is een stijlvolle hybride fiets die geleverd wordt met alle accessoires. De verlichting, spatborden en drager maken hem perfect geschikt voor woon-werkverkeer
Promo
989

Specificaties

Frame

Alpha Gold Aluminium, geschikt voor DuoTrap S, interne kabelgeleiding, Flat-Mount schijfrembevestiging, bevestigingspunten voor drager en spatborden, 135 x 5 mm QR

Vork

Aluminium

Gewicht

13.20 kg

Versnellingen

Shimano Acera M3000, 2x9-speed
Crank: Shimano MT210, 46/30, kettingbeschermer,

Remmen

Shimano MT201, hydraulische schijfrem, flat-mount, 160 mm remschijf

Banden

Bontrager H2 Hard-Case Lite, stalen hieldraad, 30 tpi, 700 x 32c

Kleuren

Dnister Black
Een lichtgewicht aluminium frame, een carbon voorvork, hydraulische schijfremmen voor remkracht onder alle weersomstandigheden en een 18-speed Shimano aandrijving met breed versnellingsbereik zodat je probleemloos heuvels kunt beklimmen. Verder is hij uitgerust met verlichting, spatborden, een achterdrager, lekbestendige banden en een trillingdempend stuur met ergonomische handvatten.

Het past bij jou als...

Je maakt steeds vaker langere ritten en wilt een snelle, comfortabele fiets die er fraai uitziet en is uitgerust met alle mogelijke accessoires die je nodig hebt tijdens dagelijkse ritten.

Het laatste woord

De FX3 Disc Equipped is je favoriete fiets voor ritjes naar de stad of een flinke fitness-oefening. Hij is flitsend snel en heeft de prestatiegerichte aandrijving van een racefiets. Daarnaast wordt hij uiterst compleet afgeleverd. Je moet alleen zelf zorgen voor een helm, maar je krijgt een fiets waarmee je steeds vaker allerlei soorten trips wilt maken.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens