Trek FX Sport 4 Carbon (2021)

FX Sport 4 is een carbon fitness-fiets voor rijders die de snelheid van een lichte racefiets willen met het comfort en de controle van een vlak stuur.
Promo
1899

Specificaties

Frame

400 series OCLV carbon, IsoSpeed, interne kabelgeleiding, 3s chain keeper, geschikt voor DuoTrap S, bevestigingspunten voor spatborden, flat-mount schijfrembevestiging, 142 x 12 mm steekas

Vork

FX Carbon, ahead metalen stuurbuis, verborgen spatbordbevestigingen

Gewicht

9.55 kg

Versnellingen

Shimano GRX RX812,11-speed

Remmen

Shimano MT201, hydraulische schijfrem, flat-mount, 160 mm remschijf

Banden

Bontrager R1 Hard-Case Lite, stalen hieldraad, 60 tpi, 700 x 32c

Kleuren

Dark Aquatic/Carbon Smoke

Een lichtgewicht OCLV Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed decoupler, een Shimano GRX 1x11 aandrijving met breed versnellingsbereik, Shimano hydraulische schijfremmen voor weersonafhankelijke remkracht, een lichtgewicht Tubeless Ready wielset en ergonomische handvatten. Verder kun je hem gemakkelijk uitrusten met spatborden, verlichting en nog veel meer!

Het past bij jou als...

Je bent klaar om flink kilometers te gaan maken en je prefereert het gevoel van een vlak stuur boven dat van een racestuur dat standaard gemonteerd zit op veel racefietsen. Voor jou zijn comfort en prestaties even belangrijk en je wilt de eenvoud van een 1x-aandrijfsysteem.

Het laatste woord

Snel, capabel, comfortabel. Deze fiets heeft een trillingdempend carbon frame en kwaliteitsonderdelen die probleemloos vele kilometers meegaan. Maar wat dit model vooral bijzonder maakt is het schakelgemak van de 1x11-aandrijving.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens